©2013 | HT87 - Hauge Thorning

Tour de Thorning 2021 - Pressemeddelse

En splinterny mountainbike var hovedpræmien i dette års cykelsponsorløb i Thorning, og det blev Oline Sejdelin Schrøder (11 år) som kunne modtage denne og et stort bifald for at køre det største samlede beløb ind på 15.153 kr.

COVID-19 satte en stopper for løbet i 2020 og i år besluttede Tour-udvalget at udsætte løbet i 14 dage. Dette havde dog også indvirkning på antallet af deltagere, men upåagtet af dette må løbet siges at være en succes der skal gentages for 26. gang i 2022.

Det milde efterårsvejr var med Tour de Thorning, hvor det endnu engang holdt tørt. Dog fik alle deltagere og publikummer vinden at føle. Som cykelrytter er dette både godt og skidt, men for publikummet gav det anledning til at heppe endnu højere end normalt for at holde varmen.

Som i håndboldklubben er der også i cykelløbet plads til alle. Nogle cyklede kun en enkelt eller to omgange. Andre deltagere nåede en del flere omgange, hvilket gav sportstasker i præmier til bla Bastian Dam og Christian Nørgaard – 8 omgange, Anders Andersen – 11 omgange. Hurtigste kvinde blev Mette Plambech Pedersen med 9 omgange.

Løbet blev afviklet for 25. gang og i den anledning var der en lille gevinst til alle de deltagende, så ingen gik tomhændede hjem.

Efter uddeling af mange lodtrækningspræmier var det tid til at udløse resten af spændingen om præmierne i hver aldersgruppe. I gruppen 0-11 år blev Oline Sejdelin Schrøder vinder med 15.153 indkørte kr. På 2. pladsen kom Bastian Norge Dam med 6.014 kr. og på en del 3. plads fulgte brødrene Eskild og Malthe Dam med begge 2.122 kr.

I gruppen 12-15 år blev pladserne fordelt med 1. præmie til Johan Papsø Sørensen – 7.286 kr, 2. præmie til Christian Nørgaard – 4.640 kr. og 3. præmien gik til Anne Just Madsen – 3.674 kr.

I den ældste aldersgruppe blev det 25-års jubilaren, Agner Sejdelin Christensen, som vandt 1. præmien med 11.864 kr. indkørte kr. De næste placeringer blev tildelt Anders Andersen – 4.945 kr., Frederik Andersen – 4.215 kr., og Michael Jensen – 4.201 kr. Bemærk det tætte løb imellem de to sidstnævnte.

HT87 har besluttet at en del indkørte beløb vil blive doneret til initiativet vedrørende TKI - Thorning kultur- og idrætscenter.

Den samlede opgørelse over deltagere, antal omgange og masser af billeder fra dagen vil i løbet af de næste uger blive tilgængelige på klubbens hjemmeside – www.ht87.dk. Tour-udvalget samles om nogle uger til en evaluering, hvor blikket allerede nu er rettet frem mod næste års arrangement i 2022.