©2013 | HT87 - Hauge Thorning

Tour de Thorning 2018 - Pressemeddelse

Pressemeddelse af Erik Sørensen, August 2018

Når cykelsponsorløbet Tour de Thorning afvikles søndag den 2. september for 23. gang, bliver det med et par ekstra store præmier som trækplaster.

Hovedpræmien til den deltager, som på tværs af de tre aldersgrupper cykler det allerstørste samlede sponsorbidrag ind til håndboldklubben HT87 kan tage hjem med en mountainbike til en værdi af 14.999 kr. Der er tale om en lækker Raam RaptorOne Mountainbike Carbon 29” skænket af Outlet Cykler i Kjellerup. 

Og ikke nok med at tour-udvalget har udvidet gevinstrækken med denne cykel, så er Hjemme hos – InnBo møbler, Kjellerup trådt ind som ny sponsor på 1. præmien i den ældste aldersgruppe med en flot læderstol til en værdi af 3.999 kr. Øvrige præmier er fra Spar Thorning og Sport 24, Silkeborg.

Tour-udvalget bag cykelsponsorløbet har dermed skabt nogle gode incitamenter for at få gang i sponsortegningen hos klubbens håndboldspillere, så nu er det op til dem om at bakke op og møde talstærkt op på denne fælles foreningsdag. Her dyrker klubben det gode fællesskab, samtidig med at HT87 lægger en solid bund for det kommende års økonomi og aktiviteter. 

Startstedet ved Erhvervshuset Midtjylland og selve ruten er fuldstændig identisk med tidligere år, og initiativet fra sidste år med både grillpølser og hjemmebagte kager til løbsdeltagerne bliver gentaget, så de sammen med en gratis øl eller vand kan få fyldt depoterne lidt op igen efter 1½ times anstrengelser på ruten. 

Konceptet bag cykelsponsorløbet Tour de Thorning er såre simpelt. Løbsfoldere og sponsorkontrakter uddeles til alle håndboldspillere på første træningsdag her i august. Sponsorkontrakter kan desuden hentes fra klubbens hjemmeside og facebook eventen. Herefter handler det om at få forældre, bedsteforældre, erhvervsdrivende, naboer og venner til at give et beløb pr. kørt km. Kontrakterne afleveres ved tilmelding i tidsrummet 09.30-10.30. Deltagerne cykler i 1½ time og antal omgange omregnes til kilometer, hvorefter vindere af de forskellige konkurrencer og udtrukne præmier annonceres mellem 12.15 og 12.30. Som afslutning på dagen offentliggøres det samlede resultat for hele arrangementet, og her plejer der at være tale om beløb mellem 70-100.000 kr. Gode år – endda endnu mere. 

Tour-udvalget har hjulpet deltagerne lidt ved at indgå aftaler om fortrykte pladser på sponsorkontrakterne. Frederiks Smede & VVS er hovedsponsor, mens Circle K Knudstrup Aps, Center Revision Kjellerup og Birger Brødløs A/S udgør de øvrige faste løbssponsorer.

Løbsfoldere og sponsorkontrakter kan som nævnt downloades fra HT87’s hjemmeside – www.ht87.dk – eller afhentes i Thorning Hallen, Spar Thorning, Thorning Bageri, Hjemme hos - InnBo Kjellerup eller hos Circle K i Knudstrup.