©2013 | HT87 - Hauge Thorning

Tour de Thorning 2017 - Pressemeddelse

Pressemeddelse af Erik Sørensen, August 2017

Tour udvalget under HT87 er klar igen med rammen for årets cykelsponsorløb i Thorning søndag den 3. september. Nu mangler man bare at få fyldt ruten på de 3,9 km op med rigtig mange håndboldspillere og andre trofaste støtter. Målet er selvfølgelig at få kørt så mange sponsorkroner hjem som muligt til håndboldklubben, men det er lige så vigtigt at medlemmerne med deres fremmøde viser, at de herigennem vil være med til at skabe et solidt økonomisk fundament for deres egne håndboldoplevelser. 

Selv om startstedet ved Erhvervshuset Midtjylland og selve ruten er fuldstændig identisk med tidligere år, så er der blevet plads til et par nyheder i denne 22. udgave at Tour de Thorning. I år står Tour udvalget klar med både grillpølser og hjemmebagte kager til løbsdeltagerne, så de sammen med en gratis øl eller vand kan få fyldt depoterne lidt op igen efter 1½ times anstrengelser på ruten. 

Præmiemæssigt er der også sket ændringer i forhold til sidste år. InnBo Kjellerup er ny sponsor af førstepræmien i aldersgruppen 16-99 år med en gave til en værdi af ikke mindre end 1.600 kr. Øvrige præmier i denne gruppe er fra Spar Thorning, mens der i aldersgrupperne 0-11 år og 12-15 år er ny gavesponsor i form af Sport 24, Silkeborg. 

Til gengæld er der rene gengangere på de fortrykte pladser på sponsorkontrakterne. Frederiks Smede & VVS er hovedsponsor, mens Circle K Knudstrup Aps, Birger Brødløs A/S og Center Revision Kjellerup udgør de øvrige faste løbssponsorer.

Hvis man ikke når at få tegnet mange sponsoraftaler, er der fortsat gode muligheder for at få lodtrækningspræmier med hjem fra bl.a. Jyske Bank.

Sidste år ændrede Tour udvalget på registreringssystemet, og det bevirkede en væsentlig hurtigere udregning af løbsresultatet end tidligere. Målet er fortsat at holde arrangement så enkelt som muligt uden mange tekniske eller fysiske installationer. Man anvender derfor fortsat manuel optælling af omgange i stedet for at udstyre deltagerne med chips og lignende. Trods denne lidt mere lavpraktiske tilgang forventer Tour udvalget også i år at kunne præsentere det samlede resultat godt en halv time efter at sidste rytter er kommet i mål kl. 12.00.

Løbsfoldere og sponsorkontrakter kan downloades fra HT87’s hjemmeside – www.ht87.dk – eller afhentes Thorning Hallen, Spar Thorning, Thorning Bageri, InnBo Kjellerup eller hos Circle K i Knudstrup.