©2013 | HT87 - Hauge Thorning

Tour de Thorning 2016 - Pressemeddelse

Pressemeddelse af Erik Sørensen, August 2016

Efter sidste års 20 års jubilæumsudgave, er HT87’s cykelsponsorløb Tour de Thorning tilbage i lidt mere vante folder. Det betyder ikke, at Tour udvalget ikke forventer stor opbakning og et godt og stort bidrag til håndboldklubbens aktiviteter, men der er knap så mange ekstra aktiviteter og præmier i år.

4 hovedsponsorer er med i år fortrykt på alle sponsorkontrakterne. Det vil sige at Frederiks Smede og VVS, Circle K Knudstrup ApS, Birger Brødløs A/S og Center Revision fra Kjellerup allerede har lettet en del af det opsøgende arbejde, som deltagerne skal udføre for at cykle både store og små beløb ind til HT87. Nordea Fonden og Jyske Bank sponsorerer de to byrådskolleger Gitte Willumsen og Lars Faarup, som har lovet at lede feltet rundt på første runde.

Der er som sædvanlig gode gevinster til de bedste deltagere i de tre aldersgrupper, som cykler flest kroner hjem i løbet af den 1½ time, som cykelsponsorløbet varer fra 10.30-12.00. Samtidig er der en gevinst til den deltager i hver aldersgrupper, som cykler flest antal km.

Efter afslutningen og indtil løbsresultatet kan offentliggøres serverer Tour udvalget en øl eller vand til deltagerne sammen med et stykke hjemmebagt kage.

For at arrangementet kan blive en succes, ligger der et stort forarbejde for trænere og forældre med at motivere og engagere alle håndboldspillerne til at bidrage og deltage. For nogle spillere og forældre er det bare en selvfølge, mens andre skal trækkes og skubbes lidt mere. Og så er der nogle for hvem de mange gode oplevelser i klubben er en væsentlig del af deres liv. Sidste år besluttede en gruppe af disse tidligere HT87 spillere at gøre det til en tradition at mødes den pågældende weekend og deltage aktivt i Tour de Thorning. Henrik Pedersen fra InnBo Møbler i Kjellerup var en af initiativtagerne, og Tour udvalget glæder sig igen i år til at kunne sige hjertelig velkommen tilbage til byen til disse ”gamle” drenge.

Forhåbentlig kan mange flere gøre Tour de Thorning til et fast samlingspunkt. Rammerne er klar, så det er bare med at få fat i løbsfolder og sponsorkontrakterne. De kan hentes sammen med yderligere information om løbet på www.ht87.dk