©2013 | HT87 - Hauge Thorning

Tour de Thorning Runder 20 Sæsoner - Pressemeddelse

Pressemeddelse af Erik Sørensen, August 2015

Tour-udvalget i HT87 har lagt sig særligt i selen for at markere dette års jubilæumsudgave af klubbens cykelsponsorløb. Herved håber udvalget, at rigtig mange af de aktive håndboldspillere, deres forældre og gamle støtter af klubben vil kvittere ved at møde frem søndag den 6. september kl. 10.30 og fejre begivenheden med et rekordstort resultat.

Alle 5 hovedsponsorer fra sidste år har forhåndstegnet sig med beløb på sponsorkontrakterne. Det vil sige, at sommerfesten Hauge Marked, Frederiks Smede og VVS, Statoil Servicecenter i Knudstrup, Birger Brødløs A/S og Center Revision fra Kjellerup allerede har lettet en del af det opsøgende arbejde, som deltagerne skal udføre for at cykle både store og små beløb ind til HT87.

På gevinstsiden har Tour-udvalget suppleret de i forvejen gode præmier fra Spar i Thorning og Sportigan i Kjellerup med en vindercykel i hver af de tre aldersgrupper, som deltagerne er opdelt i. Sådan startede Tour de Thorning for 20 år siden, og Hansens Motor- og Cykelservice var straks med på ideen om at vende tilbage til denne præmiesammensætning for at fejre jubilæumsløbet. Der er således cykelpræmier til en samlet værdi af 13.000 kr. Hertil kommer en række skænkede gevinster, som udtrækkes på rygnumrene. Bageren i Thorning, som gennem mange år trofast har tegnet sponsorater til rigtig mange af deltagerne, skænker en kæmpe jubilæumskagemand, som vil blive solgt til tilskuere og ryttere under og efter løbet. Overskuddet går ubeskåret til HT87.

Et arrangement som Tour de Thorning kommer ikke ud af ingenting – og slet ikke uden engagerede udvalgsmedlemmer og øvrige støtter. Tour-udvalget forsøger derfor at samle en række af de folk, som har været med til at starte cykelsponsorløbet op i tidernes morgen sammen med nogle af de personer, der igennem årene har cyklet, støttet og sponsoreret i meget stor stil. Hans J. Hørning er bl.a. en af de deltagere, som kan fejre 20 års jubilæum sammen med løbsafviklingen. Han flankeres i år af sine byrådskolleger Steen Vindum og Lars Faarup, som sammen vil lede tour-feltet rundt på den første opvarmningsomgang, inden løbet gives frit.

Søndag den 6. september skulle gerne blive en festdag ud over det sædvanlige, når det 1½ timer lange cykelsponsorløb bliver afviklet med udgangspunkt fra Erhvervshuset Midtjyllands gode faciliteter. Jyske Bank vil som en af løbets øvrige faste sponsorer være til stede på pladsen hele formiddagen, hvor de bl.a. vil bidrage med en forfriskning til alle deltagere og tilskuere i dagens anledning.

Løbsfolder, sponsoraftaler og yderligere information om Tour de Thorning kan hentes på her.